2017-07-31 143 浏览
有日放假黎到APM附近搵野食,咁啱見到有間樓上Cafe,就上去睇下。出左lift後其實幾難搵,一層太多室,同埋附近有公司裝修緊,好勁裝修味同塵。入到去小貓三四隻,應該係啱啱開門既關係。水就係自助既。煙肉卡邦尼意粉 - 第一d汁太水,上菜時心諗做咩事俾咁多汁我。一叉d意粉時d汁就掛唔到落d意粉到,流返落個碟到。味道方面就正常。如果以男仔黎講,呢個份量就一定唔夠架勒,兩啖無哂。青醬煙鴨胸意大利粉 - 老實講,唔知青醬係乜,淨係食到d香草味。不過值得一提係兩碟既車里茄都好Juicy,爆汁。Green Tea Latte - 跟餐加錢可以配野飲,主打係茶,無咖啡類既野。呢杯野無咩特別,好飲又講唔上,不過不失啦。最後走時覺得怪怪地,因為有侍應係出面拎野食入黎,希望佢有加蓋先拎啦,開頭講起附近裝修緊,好大塵同味。

入到去小貓三四隻,應該係啱啱開門既關係。水就係自助既。

煙肉卡邦尼

青醬煙鴨胸意大利粉