🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸☘️☘️☘️🐥今晚和朋友去試一間好有特色的餐廳😊之前上openrice睇過食評唔錯,而且被食物照片賣相吸引 覺得必須要嚟試下😍😋😋 一入到去,已經有幾個人在門口等位(好在當日下午打左去book枱) 之後我地食食下越來越多人等,企爆門口!提醒大家一定要book枱🤔餐廳內裝修都好美,這個碗也十分可愛,有條小🐠。然後是叫茶,我們選了花茶,是白菊的 本人本身都愛"菊"茶 但都飲開較濃的,今次呢隻清清甜甜 淡d但好似仲好飲😋打開個蓋 茶葉份量幾多下👍🏻第一碟係鵨吞鳳梨,之前就係俾佢吸引住!今日見到真身,真的好美好可愛😋😍😍同朋友都狂影它🐥放在🐠🐠旁 完全不像食物呀!!🤣之後呢碟是最好玩的一碟🤣我同朋友都忍唔住篤佢玩下😂😂好似玩多過食 講翻味道一般,靠賣相搭夠。再來是春卷,終於有碟無甘可愛可以專心食😂。講翻味道好唔錯,非常多料👍🏻會飽肚的然後是花膠荷葉飯💁🏻✨這碟是成餐最有代表性的,味道同賣相都非常好!花膠不會太"un". 不過頭先食到飽飽地,我地2個人食唔晒。我認為夠3個人食🤷🏻‍♀️另外有個湯,但忘了拍照🤦🏻‍♀️味道十分不錯,略嫌份量太小,係用梛子裝住的。總括而言都有75分,會再嚟!而

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸☘️☘️☘️🐥

餐廳內裝修都好美,這個碗也十分可愛,有條小🐠。
放在🐠🐠旁 完全不像食物呀!!🤣

總括而言都有75分,會再嚟!而且價錢不太貴😋👏🏻Ig: misna224

2017-03-17