2020-10-15
是日晚餐百芳池上便當🍱喺商場Shopping完之後攰攰地都係食埋飯先返屋企😆呢間餐廳係地道嘅台灣便當😍食完真係好似去咗轉台灣咁😝哥哥食滷肉飯便當🍱滿滿米飯上面分別有、滷水蛋半隻粉絲、粟米、西蘭花🥦仲有非常惹味嘅滷肉😋半肥瘦滷肉粒混合粟米粒、酸菜、撈埋啖飯,每一啖都係多重口感非常滿足😚飲品哥哥就揀咗黑糖布丁鮮奶🍮香濃黑糖配埋布丁鮮奶口感香滑👍🏻啖啖滿足😍我就食台灣鹽酥雞便當🍱鹽酥雞份量好多,差唔多有八塊🌟每塊都皮酥肉嫩💗香口得來裏面嘅肉質仲好嫩滑😍 同樣滿滿米飯上面分別有、滷水蛋半隻粉絲、粟米、西蘭花🥦唔同嘅就係主角變咗做鹽酥雞😍上面仲有啲蔥花😝呢個份量真係超級大食完好飽肚😋飲品我揀咗黑糖冬瓜檸檬 ,味道甜甜地再帶d酸酸甜甜既味道🍋潤喉又開胃😝最後配搭左份台灣香腸小食💗外皮香脆😝肉質香口,甜甜地非常惹味🥰食完之後就啱啱好儲夠精力返屋企啦聽日又係新嘅開始🌞諗吓早餐食咩先😋
呢間餐廳係地道嘅台灣便當😍食完真係好似去咗轉台灣咁😝