2012-02-17
今日表妹一家人話想食放題,對住灣仔區,我又真係吾太熟。咁橋有人係度派傳單,又見佢價錢都算合理,仲要不限時任食五送一,計落即係250蚊位,所以我哋都費時再行來行去,就直接去左呢度。上到去大約7點左右,因為我地係無book位,所有卡位都已滿座,所以就安排了我們坐廳位。 不過坐位都好濶落,坐得好舒服,吾似有啲餐廳迫到爆都仲要坐人落去,仲要位貼位咁坐,啲野更好食都係假啦!所以呢度比我第一感覺很好!講返重點先剌身十分新鮮,食不到雪味,相信解凍做得不錯。壽司方面,有好多選擇,火灸壽司、軍艦等,真係睇到眼花。另外,手卷、卷物也十份多選擇!熟食方面,除了有天婦羅、唐揚…不得不提係串燒,很多地方其實都係預先燒定,有人order先加熱再拎出嚟比人食,但呢一度真的是即叫即燒,雖然要等,但能夠食到原汁原味,等吓都值得既。至於一品料理種類及味道都算ok!而鍋物,我個人認為豚肉火鍋最正,湯底夠濃!除左食物,仲有任飲汽水及啤酒。這個價錢食成5個鐘(但其實又點食到5個鐘呀….)真係超值!我們差不多食到9點半,仍然見到有其他人入嚟食飯!而服務員其實都好好,會先執好枱先比佢哋坐。而且其間每張枱都不停加水、清碟。漏單的情況
講返重點先
剌身十分新鮮,食不到雪味,相信解凍做得不錯。
我們差不多食到9點半,仍然見到有其他人入嚟食飯!而服務員其實都好好,會先執好枱先比佢哋坐。而且其間每張枱都不停加水、清碟。漏單的情況比較少, 追單亦立即查單及即時安排,今時今日有這個服務已經好好了!而且佢哋除左有放題,也有散叫而且如果9點後入座散叫仲有7折,真係可以再試!