2023-12-12 242 浏览
放左同老公搵野食,老公係TKO Gateway見到個咖喱吉列豬扒飯,突然話好想食,咁就一於食呢度啦!我地就叫左個咖喱吉列豬扒飯和咖喱吉列海鮮飯,再每人叫左杯野飲,老公去邊度都係例牌凍檸茶,真有港式風味😂😂😂咖喱吉列豬扒飯咖喱香度🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛外脆內酥吉列豬扒無人不愛,咬落去香脆的口外層伴隨著肉汁係口中飛散開去,口裏面就好似演奏音樂咁,充斥著油揚的香味😂再加上實實在在的咖喱香,立即提高整體的享受,猶如被交響樂的音韻包圍一樣。咖喱吉列海鮮飯咖喱香度🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛吉列海鮮有炸蝦🍤和炸蠔🦪,而且每款有三隻,豐富得很,炸蝦炸蠔都炸得非常靚,均勻的金黃色立即令人食慾大增。再點上濃香十足的咖喱,味道非常同凡響。仙草鮮奶清爽口感🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩呢杯仙草鮮奶充滿奶香味,飲落去又滑又順喉,仙草又滑又清爽,好味度爆發。凍檸茶清爽口感🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩酸酸甜甜凍檸茶,檸檬味和紅茶味非常平均,兩種味道同樣存在,但又唔失色,調配得非常好。

咖喱吉列豬扒飯
咖喱香度🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛