2022-03-18 552 浏览
[观塘美食推介🍽 ] TORIO吃茶部☕️ 餐厅既装修系日系复古怀旧风,加上木系嘅家具,再配埋绿色嘅植物作点缀。令到个感觉好温馨休闲,再播著怀旧风既旧曲,有好写意既感觉。店内的包厢卡座更系人气打卡好位置,可惜当日比较多人食,为免影响到其他客人,所以影唔到咁多相比大家睇。冬甩女建议可以约埋三五知己同朋友仔,叫个主菜配甜品,享受下午茶时光倾下计就最好不过。#冬甩仔女_观塘区#冬甩仔女_cafe🍩冬甩仔👦🏻🍩食评👅👦🏻🍛TORIO招牌青苹红茶咖喱饭配牛肋肉 $78饭到时,卖相不错。前菜比其他餐厅更丰富,除左最简单嘅沙律菜之外,仲有密瓜同埋紫薯。佢地既前菜都几有心思,卖相睇得出有细心配搭过。佢哋既咖哩系日本既味道,个汁唔会太浓味,加埋青苹果既甜酸味,个人感觉会比coco咖哩屋好食。当日试既牛,份量唔算多,但贵精不贵多,牛完全唔嚡。如果以卖相同味道算是合格。值得推介☺️👦🏻🍎🍵冻糖渍苹果绿茶 (跟餐free)绿茶配甜既苹果不过不失。🍩冬甩女👧🏻🍩食评👅👧🏻🥗烟三文鱼杂菜沙律拼日替薯泥配胡麻酱 $68佢既沙律份量都几大份。最大卖点又吸精既系三文鱼,将三文鱼拼到玫瑰花形状,好靓😍另外,三文鱼烟熏味吾

[观塘美食推介🍽 ] TORIO吃茶部☕️

#冬甩仔女_观塘区
#冬甩仔女_cafe

🍩冬甩仔👦🏻🍩食评👅

👦🏻🍛TORIO招牌青苹红茶咖喱饭配牛肋肉 $78

👦🏻🍎🍵冻糖渍苹果绿茶 (跟餐free)

绿茶配甜既苹果不过不失。

🍩冬甩女👧🏻🍩食评👅

👧🏻🥗烟三文鱼杂菜沙律拼日替薯泥配胡麻酱 $68

佢既沙律份量都几大份。最大卖点又吸精既系三文鱼,将三文鱼拼到玫瑰花形状,好靓😍另外,三文鱼烟熏味吾会好呛,配埋粟米仔、青瓜、哈密瓜、车厘茄、紫薯,就岩岩好,都有饱腹感。

👧🏻🍵🍊冻糖渍柳橙红茶(跟餐free)

第一次试糖渍过既橙,个感觉几特别,淡淡的橙香味,再配上红茶红茶,都几好饮😍几有惊喜。

👦🏻👧🏻🍯🍰完熟柚子柠檬芝士Pancake搭 $88

佢卖相好吸引,闻到好香嘅柚子味。个cream系用咗芝士整,再配埋柚子柠檬味嘅酱,简直系一流丫‼️pancake份量唔算大,但都有四层高。推荐推荐🥰🥰

🍩冬甩小资讯🍩

📍观塘兴业街16-18号美兴工业大厦A座1楼4室

📢3月份特别营业时间,
-周一至三 休息,
-周一至 周 四: 12: 00PM - 6: 00PM
(提供全日餐单 ALL Day Menu)

-4月份开始休业 不对外开放