2018-06-15 52 浏览
我好中意打邊爐的,一年四季日日食都冇問題🤣 近排工作壓力太大啦,特登search左依間樓上火鍋店食野慰勞自己😎 一坐低老闆已經同我地介紹佢既招牌星級套餐,雖然價錢都唔平,但真係好多款野食🤪 好啦,就試下,揀咗兩款唔辣既湯底😺冷盤有鮑魚同泰式生蝦🙃 鮑魚好新鮮爽口、生蝦味道幾特別,酸酸辣辣~依個set主打海鮮,當然唔止頭盤咁簡單!下一個出場既係大蜆!見到個樣都知佢新鮮,唔係普通d細蜆,所以入鍋之前都要幫佢影返張靚相😂 仲有蝦🦐 一樣大大隻!還有人好細心的幫我一剝蝦殼喔😝還有聖子都不錯👍🏻只係食海鮮當然滿足唔到我~ 打邊爐一定一定要有的 - 牛肉!! 依個安格斯牛係高質的✌🏻 近睇佢既雪花紋,正呀🤤丸類、菜同烏冬都好好味道😋😋飲品值得推介,可以加錢任飲既!依度環境唔錯,有一格格既座位,可以睇電視、又有私人空間!臨走前老闆送左幾張coupons俾我地,我諗下次就算唔打邊爐都可以試下私房菜,叫埋多d屋企人黎食都ok🤓
店食野慰勞自己😎

仲有蝦🦐 一樣大大隻!還有人好細心的幫我一剝蝦殼喔😝
還有聖子都不錯👍🏻

丸類、菜同烏冬都好好味道😋😋
飲品值得推介,可以加錢任飲既!

依度環境唔錯,有一格格既座位,可以睇電視、又有私人空間!