2019-07-11
前排好想食沾麵所以上定網做定research 搵到呢間拉麵jo 但係因為太遠成日都去到食 終於依家元朗都有分店 仲係西鐵站附近😆 價錢仲唔太貴添😚我同朋友一人叫左一個沾麵同埋加左兩個小食🥺附帶一提 仲有下午茶餐 但係份量迷你 我同朋友都冇考慮到😋首先叫左特製辣味沾麵😝重口味之選 微辣得黎仲有少少魚介味😍上面仲有三片叉燒同半隻溏心蛋🤭 啲筍一早浸左入湯 熱辣辣仲有啲湯味好正😘 另外仲叫左個特製沾麵 其實即係原味🤔 餸都係一樣咁多🤫我諗只係湯底唔同 但係個湯都係超濃味 同啲麵都勁掛湯😄另外個兩個小食都唔輸蝕 叫左個忌廉蟹肉薯餅🤭上菜既時間幫你切左做兩半 入口軟滑既薯蓉加埋少少蟹肉係入面吊味 真係好正 兩個人share啱啱好 同埋五件炸雞 估唔到都幾大件 調味幾好 熱辣辣 好好食😝總括黎講 拉麵jo都係我覺得一間幾好食既沾麵店 下次可以再黎試埋佢啲拉麵點🥳
附帶一提 仲有下午茶餐 但係份量迷你 我同朋友都冇考慮到😋