2010-12-19
因為下星期開始 holiday, 所以今日要返公司清下 d 嘢, 同埋同事2人去薏蘆食個 lunch~~ 今日入到去好舒服, 無咩人啦, 反而出面有d平日見唔到既朋友仔, 有好多狗狗呀!!!! 可能有車位既關係, 咁就有幾個人都有同狗狗到來囉 (但係點解 D 人無啦啦 星期日會去 COMMERCIAL AREA 食 LUNCH 呢)??好啦, 我地一人叫左一個 LUNCH!! 我叫左菜心肉片炒河, 同事叫左星洲炒米........ 好大碟呀!!!估唔到都幾好鑊氣, 2個都好好食, 不過 $35 無嘢飲就差左小小囉~~2碟嘢都好大碟, 下次可以叫多一個人 SHARE, 不過, 今日得我地番工咋!!