2019-08-18
提前訂位嘅晚餐,之前經過見到假日比較多人嘅餐廳,所以今次訂定位.一行五人見到佢廣告有個幾吸引嘅藍莓蛋糕,竟然賣晒,比較失望,店員話要提早訂定,所以大家留意呢一點.叫咗兩杯冰沙,一杯係芒果一杯係士多啤梨,二樽冷凍泡茶,冰凍解喝,一個字~ 正👍🏻呢度好多小食,豬手喺呢度嘅服務員推介,佢哋話呢個好好味,所以就試咗,食落真係有幾正,冇令我失望,好入味個皮好脆,同埋好大嚿!仲有個雀籠好特別,當然要影返張相先啦!跟住叫咗鹽素雞,芝麻雞,呢個就冇乜特別,正常!但芝麻蝦有驚喜,好入味!見到有黑松露花枝丸,呢個可以一叫,花枝丸好結實,入邊有啲類似魷魚粒.食得出唔係平價貨。仲有蚵仔煎,肥嘟嘟蚵仔,好味!隔離枱飮燉湯,我朋友見到又叫,蟲草花排骨燉湯,好入味無味精。仲有海鮮爐端燒,海虎蝦大大隻,鮑魚正常不韌。呢度個服務都幾好幾有心!總括嚟講我會再嚟幫襯👍
仲有海鮮爐端燒,海虎蝦大大隻,鮑魚正常不韌。
呢度個服務都幾好幾有心!
總括嚟講我會再嚟幫襯👍