2012-06-22
寫食評之前比定投訴電話大家,下次食完直接打去投訴:23682800呢間野d服務真係同食評一樣差到離晒譜一早book好台book4人,但當日有多個fd要來,我地入左場叫個禿頭經理加多個位,拒比張高低台我地,老虎蟹都叫他轉台指一指sofa台,當時大約8:00,他說全部留座,成間餐廳坐不夠二分一台,我地吾要高低台,甘唯有去坐4人台!之後我地在要求多次,拒照話留座,坐到最後,果幾張sofa台原封不動,完全無人坐... 原來間餐廳可以留一晚位! 我唸呢樣係呢間餐廳唯一的優點!講下食物,六個字講晒:質素吾值個價我地叫左: 1. 豬肋骨配集錦拼盤: 普通貨,鬼比肉多,但已經算係甘多菜色較好吃2. 雞翼6只 : 個白醬味道不配紅燒雞翼,€88 for 6 真係貴貴地3. 辣雞白汁闊條面: 麵條太乾,白汁面有白汁味,辣雞有辣雞味,但兩個拼起就不太搭檔 4. 海鮮紅汁pasta: 這個較好,算正常味道5. bacon and cheese burger with fries:正常味道,size ok大6. bronnie with ice cream:最好吃的甜品買單$1250講下服務,d waiter又
呢間野d服務真係同食評一樣差到離晒譜
講下食物,六個字講晒:質素吾值個價
我地叫左:
4. 海鮮紅汁pasta: 這個較好,算正常味道
買單$1250
講下服務,d waiter又係吾知做乜,成日係d 無客人的位置聚埋一堆,我地次次舉手要service都無人應,次次都要喊出來先有人理下我地,有無搞錯,你間餐廳d野食已經五係平,連d服務都甘差。
最怒的事係買單果下,我地前前後後叫左6,7次買單,舉手無人理已經習慣左,所以次次都係"叫人",國果個黑黑實實的waiter應左我2次order話買單,次次都示意ok,轉頭就吾記得,好似無收過我order甘,之後第3次叫買單過來同我地講電腦system壞左! ok,我地繼續傾計,傾多5分鐘,仲未得,10分鐘又係未得,都算,15分鐘,20分鐘,到左第25分鐘,叫都無人來,跳那星,係眯唔使比錢?執野起身走人,係reception度企係度先有人過來收錢,埋單$1250(收加一),真係懆底,比左乜野服務我要收我加一! 之後叫個光頭周經理出來,一來個態度已經極差,你地叫我出來想點! 你老闆,而家邊個系客人啊! 乜野態度啊?問反距轉台件事直頭推泄責任話五係距帶位,帶位果個走左,仲屈我地話我地自己想坐果度,化左灰都認得你啊,會晤會認錯啊,之後我地話要投訴,投訴電話比你2xxxxxxx,姓周,你打通就投訴啦! 小職員話除左老細距最大,哦,明左,笑!
奉勸大家一句,如果大家想食野之餘又可以成肚氣反屋企,儘管穩周經理過下招,保你滿載而歸! 食野食到要我甘樣寫食評,大家唸下間野有幾好!