2013-06-10 751 浏览
黎到cwb, 友人話想去一間坐得舒服既餐廳就即刻諗起呢間喇去到佢話無枱, 問我地介唔介紹坐outside, 話可以出去睇睇個環境先再決定不過環境實在係太過局促啦, 所以都係決定等多陣有人cancel左booknig所以我地好快就得入座喇, 兩位友人對呢到個環境都好滿意, 仲好開心咁講不停咁讚呢到環境好舒服添焗芝士墨西哥脆片(s): 有酸忌廉, 牛油果醬同辣蕃茄做sauce墨西哥脆片上鋪滿左輕輕焗過既芝士, 朋友們見到都急不及待要搶住食呀燴牛尾意大利飯(m): 有兩塊牛尾係上面, 意大利飯略嫌林左少少, 不過飯入面的確啖啖都有濃郁既牛尾香味, 值得一讚!鮮茄大蝦意粉(m): 蝦有5 大隻, 隻隻都好有鮮味又爽口。個意粉就不過不失啦黑松露薯條(s): 我地叫左個細薯條做sides, 估唔到都算大碟wor! 而且仲係原個薯仔切條上, 加上有個sauce(千島/蛋黃醬)做dressing, 真係好好味呀!2位做高級餐廳待應既朋友都食唔出佢係咩醬, 佢地真係渣呀lolApple Crumble(s): 同我平時食開既好唔同, 佢個底全部都係切哂一粒粒既蘋果粒, 而個頂鋪滿脆脆。我都係鍾意我平時食
2位做高級餐廳待應既朋友都食唔出佢係咩醬, 佢地真係渣呀lolApple Crumble(s): 同我平時食開既好唔同, 佢個底全部都係切哂一粒粒既蘋果粒, 而個頂鋪滿脆脆。我都係鍾意我平時食開starbucks個類Apple Crumble多d蛋白脆餅(s): 外形好似回歸塔加上士多啤梨醬, 嗯, 我認為佢個味道似肚臍餅, 哈哈
我地都有叫左3杯野飲, 味道都唔差既朋友們搞笑地話要俾分, 大家都俾8分或以上, 都表明下次會再黎見佢地食得咁滿足又話鍾意我介紹既呢間餐廳, 都好開心

p.s. 呢期好似做緊AE card 既折扣優惠, 有AE card 既朋友不妨一試啦
2013-06-07