排排座食屋就在我屋企附近,可惜逢星期日都休息,一直都冇機會同老公試!其實之前見客食過一次tea架啦!7月初試過呢個雞柳腸仔焗意粉︰印象中$34蚊跟熱飲,份量中規中矩,送上來果陣有D失望,只見兩條芝士腸,點知原來好多雞柳隱藏在意粉下面架!佢個白汁做得好,唔會好漏,但每條意粉都有沾到白汁,食完剛好飽飽,印象不錯!今次捉老公陪我食tea,同上次一樣,2點左右去到,但係幾乎全場滿坐!呢間食肆睇黎真係好受歡迎呀!香草燒豬柳配濃濃的黑椒汁意粉,仲跟一大塊火腿同埋煎蛋,見到都開心!火腿、蛋同埋配菜係一般貨色,塊豬柳就係正野了,煎得夠香,又易咬開,唔會黏住D牙,而且好大塊架,抵食!意粉份量都多,黑椒汁都幾辣架!怕辣的朋友可能揀蒜蓉汁好D,我呢排胃口差,個黑椒汁就夠哂醒胃!呢度服務都唔錯,雖然人又多又逼,侍應都好有禮貌。美中不足係兩次去飲佢杯熱檸茶都偏苦,可惜我唔飲咖啡奶茶,下次可能改飲好立克好了~

好食

黑椒汁勁濃