2021-03-01 50 浏览
可能聽個名都知呢間餐廳係邊個明星主理,自自然會對食物有所期望,結果係點睇埋落去就知🙈叫左溫泉蛋四寶飯、麻辣蒜香涼拌手撕貴妃雞撈丁、燒味夾饃雙拼、脆炸蓮藕片、荔枝蘆薈綠茶、田園水果茶,最後食到飽住個肚🙊溫泉蛋四寶飯已經好有趣,因為通常嘅四寶飯係配鹹蛋或者太陽蛋,但係配溫泉蛋嘅真係第一次,加埋好juicy嘅叉燒、燒鵝同脆皮燒肉,呢個配搭真係好高分;麻辣蒜香涼拌手撕貴妃雞撈丁就岩曬鐘意食辣嘅朋友仔,因為入口除咗好香蒜味,麻味同辣味都好出,配埋雞絲撈丁會一口接一口咁;燒味夾饃雙拼分別係燒鵝同叉燒,同個飯一樣咁juicy,配埋鬆軟嘅夾饃一定食真係好夾;脆炸蓮藕片就係風味小食,炸完之後脆卜卜,當小食黎食都好正;最後嘅兩杯荔枝蘆薈綠茶同田園水果茶都不過不失,可以幫手解辣😂食完呢一餐之後係覺得無失所望,尤其燒味方面做得幾出色🤤評分:8.5 / 10

評分:8.5 / 10