2019-08-21
剛行過旺角波鞋街見到寶哥火鍋,$198/位 任食火鍋 🍲 價錢吸引,也試試看!..可食2小時,分2個時段入座:第1個時段 5:45-7:45;第2個時段 8-10pm$198 包括一個有7款海鮮的拼盤,8款自選食物,仲有一張清單可以任食 (主要是丸類、蔬菜及麵食)。飲品另外收費,有單點、任飲+$20/+$38..湯底都有好多款,多過4個人可選鴛鴦鍋~我地就選了「猴頭菇鯊魚骨湯」,湯底都幾清甜~..海鮮盤的海鮮是老闆按當天海鮮來貨安排,選最新鮮的出品,上枱時好吸引😍 也豐富!有蝦、鮑魚、蟶子、花甲、扇貝、生蠔、龍𧄌,按人頭可享各一至兩件。睇落生鮮,食落鮮甜爽口,特別推介鮑魚、生蠔和花甲!.另外可自選8款食物(綠色紙),清單上的食物樣樣都好吸引,我地就都好難揀,先精選揀左8款😂.特別推介:頂級安格斯牛小排。入口即溶.手切封門柳牛肉。比較煙韌、但入口仍幼嫩.手打蝦丸。超彈牙.鮮蝦雲吞。新鮮、足料,勁大隻蝦!.手打三寶丸都正!.任食清單包括有48款蔬菜及丸類。食材都好新鮮,也多對門路的選擇👍🏻 食完好多肉、海鮮,可以叫多D蔬菜🥬食!地點方便、價錢OK、食物生鮮,CP值高呀!
可食2小時,分2個時段入座:
第1個時段 5:45-7:45;第2個時段 8-10pm
湯底都有好多款,多過4個人可選鴛鴦鍋~
我地就選了「猴頭菇鯊魚骨湯」,湯底都幾清甜~
特別推介:
頂級安格斯牛小排。入口即溶
手切封門柳牛肉。比較煙韌、但入口仍幼嫩
手打蝦丸。超彈牙
鮮蝦雲吞。新鮮、足料,勁大隻蝦!
手打三寶丸都正!
地點方便、價錢OK、食物生鮮,CP值高呀!