燒肉成日都食到成身肉味油煙味?Lab10 燒肉幫到你~最吸引系環境都好乾淨無油煙味,店內光線充足。肉類都有好多唔同價位同套餐選擇。可以揀翻啱自己既~除左今次我地揀左 逢一至星期五lunch time 75分鐘任食 $108價位既套餐,佢地仲有其他韓式lunch menu,晚市仲有其他任食燒肉套餐,食足7大部位~大家有興趣都可以試下🌟🌟今次既$108 任食套餐就包左任食厚切牛舌,韓式梨汁牛五花,韓式醬燒豬柳,韓式甜辣雞翼,青檸燒雞扒,韓式五花腩,柚子胡椒豬頸肉,秘製豬肋骨。仲包任食沙律,薯條,白飯,同送一杯梳打飲品。🥓厚切牛舌:堅系厚切,但唔知系咪我地唔識燒定系佢本身系甘,口感好難咬開🥓韓式梨汁牛五花:尼個好推介,佈滿梨汁,半肥瘦🐷韓式醬燒豬柳:正常味道,都容易燒🐥韓式甜辣雞翼:雞翼就好難唔好食啦,都好入味🐥青檸燒雞扒:無乜青檸味🐷韓式五花腩:正常發揮,尼個本身無調味,要靠點醬汁🐷柚子胡椒豬頸肉:好味!🐷秘製豬肋骨:尼個都比較難燒,可能要將佢擺系爐比較邊邊既位置慢慢燒🥗沙律:新鮮爽脆🍟薯條:粗薯最啱我,再點芝士,正!但注意芝士無得任加🍹菠蘿梳打:發揮正常,幾號飲,唔系死甜服務好好,會主動
燒肉成日都食到成身肉味油煙味?Lab10 燒肉幫到你~

🥓韓式梨汁牛五花:尼個好推介,佈滿梨汁,半肥瘦
🐷韓式醬燒豬柳:正常味道,都容易燒
🐥韓式甜辣雞翼:雞翼就好難唔好食啦,都好入味
🐥青檸燒雞扒:無乜青檸味
🐷韓式五花腩:正常發揮,尼個本身無調味,要靠點醬汁
🐷柚子胡椒豬頸肉:好味!
🥗沙律:新鮮爽脆
🍟薯條:粗薯最啱我,再點芝士,正!但注意芝士無得任加
🍹菠蘿梳打:發揮正常,幾號飲,唔系死甜

服務好好,會主動同我地解釋餐牌,見我地燒燶曬豬頸肉,唔系太識燒都會主動過黎教我地燒,點樣控制火,上菜速度亦都好快~

🌟整體CP值:10/10 尼個價錢就可以任食,重要全部肉質都好好,服務好,滿分!75分鐘都完全夠食
2021-05-12