2021-05-23
係Royal Plaza Staycation,朋友提議來試下附近「No Money So Lonely」.一開始,覺得裝飾和菜式名幾有趣🤪🤪,食落後味道都好好😋😋,創新得來好match👍👍,值得一試!1. 冬蔭功大蝦🍤pizza,原來冬蔭功同薄pizza係咁夾,推薦😎😎2. 蒜片鮑魚茄子鮑魚炒義大利麵,正正常常,無咩特別3. 無乜芫茜味的青檸芫茜飯配燒星鰻魚骨星鰻好食,一D都唔腥,鰻魚骨口感似食零食,啲啲甜甜地,值得一試4. 最鍾意係飲品,飲落好有驚喜我飲milk shake蕃薯愛話梅,milk shake好飲得來唔漏,底層蕃薯match買milk shake&面頭少少話梅酸,好夾友人order佐番石榴檸檬熱情果沙冰,番石榴溝熱情果好清新,炎炎夏日不二之選另一友人order佐milk shake笨拿拿肉桂,佢都滿意總體黎講,創意得來有驚喜,環境寬敞,坐得舒適,會再試其它菜式
2. 蒜片鮑魚茄子鮑魚炒義大利麵,正正常常,無咩特別
3. 無乜芫茜味的青檸芫茜飯配燒星鰻魚骨
4. 最鍾意係飲品,飲落好有驚喜
冬陰功大蝦pizza,無乜芫茜味的青檸芫茜飯配燒星鰻魚骨