2021-09-29
前晚想同朋友食少少輕食,就黎到旺角既After Eightys~~餐廳裝修走簡約工業風,坐得都幾舒服❤️❤️🍱日本明太子手羽全日早餐 $128✨明太子雞翼外脆內軟,肉質十分嫩滑!咬開裡頭仲見到大量明太子醬汁,好惹味🤤🤤窩夫未食已經聞到好香,原來裡面有好多黑糖麻薯,口感煙韌~就算我地擺到最後食,仍然係脆卜卜!配埋焦糖香蕉、煉奶食,好好味👍🏻👍🏻炸薯波炸到金黃色,炸到熱辣辣好香口~~其他配料有炒蘑菇、滑蛋同沙律等,味道都唔錯❤️❤️🍜俄羅斯烤牛肉闊條麵 $148✨賣相好靚!烤牛肉好粉嫩,控制到係5成熟,食到肉質既嫩滑同鮮味😋😋忌廉汁好濃郁好滑,仲有少少香草味~~闊條麵索哂d汁,仲有少少蘑菇片同洋蔥絲做配料,好食👍🏻👍🏻隨餐附送既甘筍湯味道都唔錯!感覺好足料,食到啖啖蔬菜蓉!沙律都好新鮮🥗🥗飲品方面,我地叫左八十後後士多啤梨及藍莓乳酪沙冰($48)同芒果乳酪沙冰($48)~~兩杯乳酪都好重果味,唔算太甜,感覺好fresh!!面頭仲有少少穀物脆脆,好有口感😋😋我地私心士多啤梨,因為有好多layers好靚好好味,仲好igable🤣🤣
餐廳裝修走簡約工業風,坐得都幾舒服❤️❤️
🍱日本明太子手羽全日早餐 $128✨
炸薯波炸到金黃色,炸到熱辣辣好香口~~
其他配料有炒蘑菇、滑蛋同沙律等,味道都唔錯❤️❤️
🍜俄羅斯烤牛肉闊條麵 $148✨
忌廉汁好濃郁好滑,仲有少少香草味~~
闊條麵索哂d汁,仲有少少蘑菇片同洋蔥絲做配料,好食👍🏻👍🏻
兩杯乳酪都好重果味,唔算太甜,感覺好fresh!!
面頭仲有少少穀物脆脆,好有口感😋😋