鍾意捐窿捐罅搵嘢食嘅我,發現到原來收埋咗去染布房街近旺角東火車站附近,有一間好啱收工同朋友chill 下傾吓計放鬆吓嘅酒吧餐廳「WOFT」,除咗有唔少特色嘅雞尾酒之外,主菜同埋小食嘅份量都好啱口味,真心推介👍1️⃣辣汁蕃茄醬橄欖油蒜片蝦炒扁意粉🍝意粉軟硬度適中,配上辣辣地嘅蕃茄醬同埋炸香嘅蒜片好惹食好味,他嘅份量都好足了絕對唔係得一兩隻咁孤寒😜,推薦👍2️⃣忌廉菠菜煙三文魚水牛芝士墨汁pizza🦑見到有咁特別嘅墨魚汁🦑餅底pizza🍕,梗係要試吓啦,墨魚汁嘅餅底配埋煙三文魚成件事將個海鮮味提升左個鮮味。芝士份量都好足夠做到拉絲嘅效果🧀3️⃣大烤菇芝士牛肉漢堡配薯圈🍔一嚟到已經比個包嘅口到震懾左,厚身得來,牛肉都夠熟,配埋厚厚大啡菇食好滿足呀✌🏻薯圈都炸到好香脆送酒一流。4️⃣Ball and Law🍍❤️呢間餐廳有好多唔同特色嘅雞尾酒同埋手工啤酒㗎真係花多眼亂,我呢啲外貌協會就俾個咁特別嘅杯吸引咗😂,菠蘿汁配vodka。手兩者簡直係完美嘅組合,互相配合之後唔會搶走對方嘅味道似係互相配合,酒味都唔會太重。5️⃣墨西哥粟米片配自家製三色醬🇲🇽普通嘅墨西哥粟米片配上店家自製左三色醬,成件事就變咗好有特色充滿墨西哥

1️⃣辣汁蕃茄醬橄欖油蒜片蝦炒扁意粉🍝

2️⃣忌廉菠菜煙三文魚水牛芝士墨汁pizza🦑

3️⃣大烤菇芝士牛肉漢堡配薯圈🍔

4️⃣Ball and Law🍍

5️⃣墨西哥粟米片配自家製三色醬🇲🇽
普通嘅墨西哥粟米片配上店家自製左三色醬,成件事就變咗好有特色充滿墨西哥味,蕃茄醬係食到有原粒蕃茄肉❤️;另外兩種分別係牛油果同芝士;芝士都好濃郁,鹹鹹香香🥰