2024-04-23 379 浏览
自从旺角大喜屋搬左去新铺之后,我即刻约埋朋友一齐去食😜我地今次系午市放题❤️新店既环境比旧店既阔落,无论系点餐定系自助区既食物选择都多左✨饮品区既选择琳琅满目🧃我地系点心区拎左虾饺,出奇地皮唔会太厚又唔会粉😙食放题点可以唔order刺身同寿司🍣惊喜地每款刺身都好厚身又鲜甜,特别系赤虾,虾膏多到爆出黎😂寿司饭握得实,唔会一夹就散开🤓另外烧羊架同埋烧牛舌都好值得推介💓羊架无膻味,牛舌唔会好韧,喜欢食既记得要试下❗️法式鹅肝多士大大件又香口,配埋牛油多士,入口好爽😆我地order左两款一品料理,分别系冬菇花胶同埋肥牛乌冬🌟冬菇花胶啲汁好多,有碗饭就好perfect😂肥牛乌冬系我地今餐既完美ending❗️餐厅座位都阔落,完全唔会觉得挤逼👍🏻店员会keep住帮忙收碟,食物选择又多,上菜又快,基本上都好满意。食物款式太多我地又排住倾计,所以仲有啲都未试😆期待二访再食😙📍极尚大喜屋旺角弥敦道625 & 639号雅兰中心4楼(🚇港铁旺角站E1出口)#hongkongbaby #hongkongbabyboy #90后妈妈 #育儿 #新手妈妈 #香港妈妈 #宝宝日常 #育儿日常 #港妈日常 #香港bb #h

放题点可以唔order刺身寿司🍣惊喜地每款刺身都好厚身又鲜甜,特别系赤虾,虾膏多到爆出黎😂寿司饭握得实,唔会一夹就散开🤓另外烧羊架同埋烧牛舌都好值得推介💓羊架无膻味,牛舌唔会好韧,喜欢食既记得要试下❗️法式鹅肝多士大大件又香口,配埋牛油多士,入口好爽😆

📍极尚大喜屋
旺角弥敦道625 & 639号雅兰中心4楼
(🚇港铁旺角站E1出口)

#hongkongbaby #hongkongbabyboy #90后妈妈 #育儿 #新手妈妈 #香港妈妈 #宝宝日常 #育儿日常 #港妈日常 #香港bb #hkkidsmodel #hkbbmodel #babyphotography #hkkol #hkbabyphotography #亲子KOL #亲子好去处 #亲子玩乐 #hkfoodie #香港美食 #旺角美食 #油尖旺美食 #寿司放题 #美食日记 #美食推介 #日式放题 #开饭喇 #开饭喇旺角
2024-03-01
用餐时段