2024-03-14
同事前排食過一間旺角環境靚又好味既日式涮涮鍋餐廳👍🏻所以特地book位同我一齊去試吓個D4日本黑毛和牛set🎉任食甜品糕點:好味指數💦💦💦💦💦平時唔太愛甜品既我都一試即刻愛上🤩有卷蛋同蛋糕,質感好軟綿可口,啲cream又唔太甜,非常啱我口味。任食壽司:好味指數💦💦💦💦💦款式超多🌟如果鍾意壽司放題嘅你,必定要嚟試了!而家諗返起都流晒口水,有壽司卷、蟹柳壽司、劍魚壽司、蝦壽司等等,多到不能盡錄,食完壽司都已經好有滿足感🥰追加刺身:好味指數💦💦💦💦💦真係好有驚喜!賣相擺盤超靚,大量既三文魚、吞拿魚、赤貝、希靈魚、八爪魚等既刺身,新鮮滑溜又可口,簡直不能停口💯任食波士頓龍蝦:好味指數💦💦💦💦💦龍蝦香氣濃郁,入口多汁,仲超肥美,啖啖魚,再落埋檸檬汁同茄汁,食到Lam lam 脷,必定要食食食✅日本黑毛和牛:好味指數💦💦💦💦💦肉質細嫩,脂肪分佈均勻,帶有豐富霜降紋理。入口即融口感令人驚嘆,肉汁鮮美,陣陣濃郁牛肉香氣,係極致奢華既美食享受,絕對值得一試☑️豬骨湯底:好味指數💦💦💦💦💦濃郁豬骨香氣同濃厚口感。湯底濃稠充滿層次感,味道鮮美,帶有微微甜味,能夠提升其他食材風味,喜愛濃郁豬骨湯底既你必選!好彩
任食甜品糕點:好味指數💦💦💦💦💦
任食壽司:好味指數💦💦💦💦💦
追加刺身:好味指數💦💦💦💦💦
任食波士頓龍蝦:好味指數💦💦💦💦💦
日本黑毛和牛:好味指數💦💦💦💦💦
豬骨湯底:好味指數💦💦💦💦💦
好彩同事book定位,好快已經滿座了,真好彩✌🏻建議大家book定位先🤝🏻