2019-12-01
平時都唔太掂街頭小食,但某日比朋友拖左黎食肥仔野依間既雙重芝士棒 ($34) 幾正,新鮮熱辣即炸,拉到廿cm絲,又可以自己加醬料,極惹味😍食完之後整晚念念不忘,決定自己一個走去幫襯多次!之後試埋另一款甜既 ($38),可能係我成世食過最漏既甜食😂😂平時好鐘意食甜野既我,都覺得滯到不能再滯。依條野係咩組成呢,就係 原條水牛芝士+一層好厚既炸oreo脆脆+滿滿既砂糖+肉桂粉,最後再淋上瀑布般嘅煉奶😳就咁聽落應該都想像到幾鬼濟,咁大碌野,小編食剩1/3條(圖中份量)已經投降😂勉強食完之後,第二日真係滯足成日,全日無食過飯但你話佢係咪難食,其實唔係,不過就嫌佢「極邪惡」得黎唔濃味。雖然口感幾好,但無論芝士定Oreo都好淡口,食完無乜滿足感但又要好飽咁。所以我建議依款真係要3個人share,每個人咬2啖都夠皮。
食完之後整晚念念不忘,決定自己一個走去幫襯多次!
勉強食完之後,第二日真係滯足成日,全日無食過飯
所以我建議依款真係要3個人share,每個人咬2啖都夠皮。