2025-04-17 0 浏览
今日去旺角行街,行到有啲肚餓,去左豉油街果邊掃街買下啲小食醫下肚同朋友。我揀左杯士多啤梨奶昔加士多啤梨窩夫🩷🩷🩷🩷🩷佢杯奶昔真係超好食,食落去會食到啲士多啤梨果肉,而且佢個士多啤梨味係好濃,佢個貓貓耳仔杯蓋都好可愛😍同埋佢個士多啤梨窩夫都好足料,佢係加左啲吉士醬,桃膠同埋好多士多啤梨果肉,再加上啲黑芝麻係面,好香口真係夠飽肚又好食🤤我朋友叫左杯抹茶奶昔珍珠加金莎朱古力榛子醬窩夫🩷🩷🩷🩷🩷佢個抹茶味超濃,但有唔會好苦,帶點甜味,而且加埋煙煙韌韌既珍珠,好有咬口,仲有食到有kitkat朱古力同埋好可愛既熊貓🐼軟糖。佢個窩夫係勁濃既金沙朱古力醬味而且配埋吉士醬同埋朱古力粉加埋花生碎,食落唔會太過單調個味道,口感更加豐富。無諗過依家旺角區啲小食越嚟越高質,呢間奶昔店真係好飲好食😍
我揀左杯士多啤梨奶昔加士多啤梨窩夫🩷🩷🩷🩷🩷
我朋友叫左杯抹茶奶昔珍珠加金莎朱古力榛子醬窩夫🩷🩷🩷🩷🩷
無諗過依家旺角區啲小食越嚟越高質,呢間奶昔店真係好飲好食😍