2022-06-16 84 浏览
平時都算係半個貓奴嘅我☺️, 今日同朋友去咗旺角一間貓cafe, 見到好多貓貓, 係我見過最多貓貓嘅cafe🤪, 今日個人即刻有心情返工!😊二人套餐 $363依個套餐包咗兩碗餐湯, 兩份頭盤沙律, 一份意粉/飯, 同埋一份主菜, 再加兩杯餐飲, 份量好足, 而且質素仲好高!👍🏼💯我地主食揀咗溫泉蛋煙肉野菌黃金邦尼扁意粉同埋巴馬火腿拉絲水牛芝士手工薄餅😋. 依間餐廳雖然主打貓貓🐈‍⬛🐈, 但食物質素亦都唔錯! Carbonara食落好creamy🥰, 而且煙肉同菇都好香, 再加上隻溫泉蛋, 確實係一流! 👍🏼👍🏼而個手工pizza都好出色, 絕對無偷工減料, Parma ham好香, 同水牛芝士襯到絕! 🥳另外餐飲叫咗一杯凍抹茶latte(+$20)同埋一杯凍oreo脆脆特濃朱古力(+$20). 抹茶latte好香又濃🤓, 而Oreo朱古力唔單止得個樣, 飲落唔會太甜, 朱古力都好濃, 夾得啱啱好.😚最後加配咗一份心太軟(+$25), 朱古力味濃郁但又唔會太甜, 十分唔錯!🤩整體黎講, 依間貓cafe價錢好抵, 仲有好多貓貓😍, 但一啲異味都無😯而且食物仲即叫即整, 質素好高, 十分推介大

二人套餐 $363

整體黎講, 依間貓cafe價錢好抵, 仲有好多貓貓😍, 但一啲異味都無😯而且食物仲即叫即整, 質素好高, 十分推介大家去試下!🤓