黃店-旺角豉油街❤️《阿四車仔麵》呢間係旺角豉油街既盡頭咁滯😂又比我搵到好野食喎😍應該係新開既車仔麵店 好新淨&乾淨-大碗飯系列-日式咖哩南瓜薯餅飯$38勁多飯,甜咖哩汁略少但好重味😛🎃南瓜薯餅新鮮炸起,咬開就有滿滿的軟身南瓜餡,啖啖都係南瓜容,超鐘意!絕到冇慳料!做到1️⃣皮薄餡多2️⃣外脆內軟😍😚最後我食唔哂啲飯🤣好抵食呀 encore !!!!!!!-❗️招牌麵 -Set好9餸1自選麵底 $58Set好既9餸1自選麵底~豬皮、魚蛋索哂湯汁好爽🤤豬紅蘿蔔豬皮簡直係車仔麵傳統配搭啦😍仲有雞翼、雞翼尖、老水蛋、豬大腸~我既話定揀辣底!-🉐自選4餸$38🉐手痕叫多左個淨餸 點知塊✴️老水豬肉好撚正✴️ 應該煮左好耐先可以咁入味?😍⚠️仲要厚厚的大塊 必點之一‼️-樽仔奶茶 $16阿四自家出品港式奶茶🥤味道未算好驚艷 奶味茶味可更重😆叫做過得去咁啦🤪-阿四車仔麵 (旺角)📍旺角豉油街108號地下(E2 exit walk 7mins)-#車仔麵 #旺角美食 #阿四車仔麵 #hkfood #hkfoodies #香港窮食#junkfood_旺角
黃店-旺角豉油街❤️
《阿四車仔麵》
呢間係旺角豉油街既盡頭咁滯😂
又比我搵到好野食喎😍
應該係新開既車仔麵店 好新淨&乾淨

大碗飯系列-日式咖哩南瓜薯餅飯$38

勁多飯,甜咖哩汁略少但好重味😛
做到
1️⃣皮薄餡多2️⃣外脆內軟😍😚
最後我食唔哂啲飯🤣好抵食呀 encore !!!!!!!
❗️招牌麵 -Set好9餸1自選麵底 $58
Set好既9餸1自選麵底~

🉐自選4餸$38🉐
⚠️仲要厚厚的大塊 必點之一‼️

樽仔奶茶 $16
阿四自家出品港式奶茶🥤
味道未算好驚艷 奶味茶味可更重😆
叫做過得去咁啦🤪

阿四車仔麵 (旺角)
📍旺角豉油街108號地下
(E2 exit walk 7mins)
#junkfood_旺角
2020-05-02