2024-03-07 33 浏览
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️相信大家對呢間川菜都唔陌生🫶🏻今次趁生日又有生日優惠 就決定try一try😽💎同大家介紹下佢既生日優惠先💎👉🏻優惠一:4人同行 壽星免費 (適用於晚市堂食20:30後)👉🏻優惠二:送拔絲士多啤梨👉🏻優惠三:生日抽獎包你中獎❶椒鹽雞軟骨 $118雞軟骨裹上混合咗鹽、胡椒同其他香料 炸至酥脆🤩外表呈金黃色 食落酥脆爽口又脆嫩💛味道鹹香惹味 食到完全停唔到口🌝一粒食完又一粒 呢個小食真係岩曬送酒🍻❷炸饅頭 $58呢到既饅頭好signature~⚓️佢係嘅擺盤好特別 用一隻船仔裝住🚢饅頭既外皮經過油炸後變得金黃酥脆🤤而佢嘅內部就保持鬆軟 綿密且稍微濕潤😋個人就最like沾上煉奶一齊食🥛
煉奶既甜味同炸饅頭嘅口感相結合🤔簡直係perfect match👍🏻❸毛血旺 $68美國肥牛 +$58 鴨血+$38 薯粉+$28 牛丸+$28 田雞+$58毛血旺最大既特色就係佢既湯底🔥由辣椒、花椒、豆瓣醬等調味料熬煮而成 食落又麻又辣👀今次我哋就加左美國肥牛、 鴨血、 薯粉、 牛丸、 田雞❤️肥牛 份量都幾多 肥瘦分明 食落牛味爆棚💋鴨血呈暗紅色 新鮮飽滿 無任何嘅腥味🦆薯粉 超有口感 並將所有精

味道:⭐️⭐️⭐️⭐️

相信大家對呢間川菜都唔陌生🫶🏻
今次趁生日又有生日優惠 就決定try一try😽

💎同大家介紹下佢既生日優惠先💎
👉🏻優惠二:送拔絲士多啤梨
👉🏻優惠三:生日抽獎包你中獎

❶椒鹽雞軟骨 $118
雞軟骨裹上混合咗鹽、胡椒同其他香料 炸至酥脆🤩
外表呈金黃色 食落酥脆爽口又脆嫩💛

煉奶既甜味同炸饅頭嘅口感相結合🤔
簡直係perfect match👍🏻

❸毛血旺 $68
毛血旺最大既特色就係佢既湯底🔥
由辣椒、花椒、豆瓣醬等調味料熬煮而成 食落又麻又辣👀
今次我哋就加左美國肥牛、 鴨血、 薯粉、 牛丸、 田雞❤️
肥牛 份量都幾多 肥瘦分明 食落牛味爆棚💋
鴨血呈暗紅色 新鮮飽滿 無任何嘅腥味🦆