2023-06-03 36 浏览
煙三文魚菠菜餡餅(半份) $88呢度嘅quesadilla 係必食啊🌟餡餅入面有滿滿嘅煙三文魚、菠菜同芝士,本身味道已經好豐富,再加上酸忌廉醬、guacamole & tomato salsa ,令到餡餅味道更有層次,真係食唔停口😙🙌🏻墨西哥烤雞炒飯配煎蛋 $115如果想飽肚啲,可以試吓墨西哥炒飯~ 烤過嘅雞肉好嫩滑,有微微炭烤嘅香味。炒飯好重香料味,配上微辣嘅醬汁,有粟米🌽腰豆🫘增加口感,再加上甜甜鹹鹹嘅肉鬆,味道豐富之餘,又唔會過分複雜!如果飯粒可以炒得乾身啲就更加好😗俄羅斯蜂蜜蛋糕 $68第一次試俄羅斯蜂蜜蛋糕,感覺好特別🤩蛋糕體係偏濕嘅,有好香濃嘅蜂蜜味,又唔會過甜,好食😝 Virgin sangria $60Peachy ice tea $60食完濃味嘅嘢一定要飲返杯mocktail! 呢度有好多mocktail 選擇, 呢兩杯都好清新🍷
煙三文魚菠菜餡餅(半份) $88

墨西哥烤雞炒飯配煎蛋 $115