2022-04-17
成日都見到好多人食呢間舖頭爆餡三文治🥪🤩 前排講唔停就去咗旺角分店去試吓啦🥳✔️士多啤梨 Croffle $28 講唔停覺得呢個性價比極高‼️ 平時去cafe都要成 $50-60個🤔 Croffle texture夠唒鬆脆可口 面頭嘅士多啤梨cream 一啲都唔會過甜 佢仲有Oreo、 檸檬、芋泥口味 好想試埋佢哋!✔️歐陸監獄鐵板三文治 $54 呢個三文治豐富到嚇死人😍 有齊芝士通心粉 薯餅 肉丸同荷包蛋 本身以為呢個配搭會好膩 點知由於佢加左唔少沙律菜balance 返 食晒成個都唔會滯😋✔️日本自桃吉士忌廉法式土司 $58 滿滿嘅吉士配埋雪糕十分之邪惡🥰 不過吐司係行比較鬆軟嗰種 講唔停就停鍾意脆身嗰啲多啲~✔️脆炸魷魚配士拉养蛋黃醬 $32魷魚份量超級多 而且炸粉唔厚 幾唔錯😚✔️脆炸西班牙燴飯球 $32 呢款小食好特別好少見😲 有啲似將平時西班牙海鮮飯加咗炸粉拎去炸咁🤣 食落外脆內軟 幾好食~✔️焦糖咖啡 $42 ✔️粒粒西瓜檸檬特飲 $38整體來講 講唔停覺得每樣嘢性價比都好高 份量十分大‼️最推薦係個croffle同個脆炸魷魚❤️
✔️士多啤梨 Croffle $28
✔️歐陸監獄鐵板三文治 $54