2021-11-18 3080 浏览
最近天气凉咗好自然就会想食烧肉🥰之前已经食过呢间几次,不过𠮶阵晚市所以相对比较多人,即使订咗位都要等一阵先入到去🤧所以今次就拣咗食午市🤣 虽然冇咁热闹但系静静地倾吓计都几好😚入到餐厅环境非常之好,餐厅都会播啲好轻松嘅音乐,感觉好似真系去咗韩国旅行咁样😊而且服务员都好细心同好有耐性,有咩唔明嘅问题问佢都肯即刻解答👍🏻👍🏻除咗韩烧之外呢度仲有唔同嘅韩国小食同埋熟食,一个价钱可以满足晒咁多个愿望真系非常之经济实惠🤩🤩🤩我哋叫咗个体验三个牛肉餐😍😍呢个个牛肉餐分别系澳洲和牛西冷,日本A4和牛肉眼盖同埋韩国腩包肉👍佢地嘅肉味都好浓同埋烧嘅过程好香,而且脂肪比例平均😋👍虽然呢三款冇得任食,不过可以试一次都觉得好足够😋其他肉类嘅质素都非常之有水准,个人比较钟意佢嘅五花肉同埋猪颈肉🤣五花肉肥瘦均匀,烧到变金黄色之后非常香口🤤🤤猪颈肉肉好大块好好咬口😋烧牛粒都好正,不过就要啲技巧烧熟啲先好食😯全部食物都系由店员亲自送上枱面,我哋烧嘅过程有咩问题佢都会落手帮我哋🙆🏻‍♂️ 服务真系非常之好呀🥰🥰🥰不过如果可以改由QR code落单好似会更好而且环保同方便啲🤔嘢饮方面都好多选择,大路汽水牌子都有,想健康啲嘅话
最近天气凉咗好自然就会想食烧肉🥰
我哋叫咗个体验三个牛肉餐😍😍
佢地嘅肉味都好浓同埋烧嘅过程好香,而且脂肪比例平均😋👍
虽然呢三款冇得任食,不过可以试一次都觉得好足够😋

五花肉肥瘦均匀,烧到变金黄色之后非常香口🤤🤤
猪颈肉肉好大块好好咬口😋
烧牛粒都好正,不过就要啲技巧烧熟啲先好食😯
汽水
嘢饮方面都好多选择,大路汽水牌子都有,想健康啲嘅话可以选择自家制冷泡茶🙆🏻‍♂️
雪糕
雪糕就主要有冲绳海盐,比利时焦糖饼同埋朱古力味,我个人就几钟意冲绳海盐因为其他地方比较少食得到😚😚
地址:旺角弥敦道726号16楼
2021-11-17