2020-06-12 20 浏览
嚟到旺角試吓呢間二鍋頭火鍋店,原來仲有雞煲可以食,今晚嚟到真係好人多,好虛冚,都證明到餐廳嘅質素係點啦呢間餐廳其實除咗有雞煲食之外其實仲有鴨煲可以選擇,就啱晒啲鍾意食鴨煲嘅朋友啦,不過我哋都係正正常常叫返個少少辣嘅雞煲試吓,兩個人食雞煲其實份量真係好多,雖然餐廳可以免費加雞但係真係夠晒飽啦雞煲雞煲嘅肉加上小小嘅辣味其實係好惹味嘅,係唔同香料同辣椒嘅味道都滲入去雞肉入面,呢個雞煲仲會有專人喺隔離幫你炒兩炒先至食,服務真係一流呀打邊爐方面我哋就叫咗一個沙嗲味嘅湯底,亦都叫咗好多火鍋配料,菜方面有好多選擇,生菜白菜娃娃菜等等應有盡有,肉類方面有豚肉雞肉,仲有肥牛同埋滑牛肉可以選擇,仲有炸魚皮響鈴公仔麵烏冬等等,真係應有盡有飲品亦都有好多,仲有藍冰啤酒任飲添,真係同朋友打邊爐食雞煲聚腳嘅好去處呀