每次約親朋友都最鍾意約旺角食飯,貪佢夠方便夾到唔同人又多野食今日同好耐無見既朋友食飯,諗唔到食咩就決定食放題,真喺選擇困難症既福音睇宣傳單張見到原來筲箕灣都有分店,港島既朋友有福了👍🏻<美饌B雞煲海鮮放題套餐>(美國SRF黑毛和牛)$308我地揀咗美饌B雞煲海鮮放題套餐,可以一路keep住食雞煲打邊爐同埋燒肉兩小時,方便慢慢吹水,一開始可以選擇熟食,我地叫咗椒鹽雞軟骨同埋沙律菜🥗椒鹽雞軟骨幾香口爽脆,沙律幾適合作為開胃前菜打底😂之後到刺身拼盤,而後就上咗個走地荔枝雞煲。雞煲可以揀辣度,我地估可能有落蜜糖,有些甜甜地haha,雞煲熱辣辣食好惹味,大推雞煲~同一時間仲可以打埋邊爐,湯底選擇咗沙嗲及蟲草花桃膠雞鴛鴦鍋,湯底唔太重口,火鍋配料煮熟之後隱約帶有沙嗲同埋雞湯湯底既味道。而火鍋料當中特別推介鮮蝦同埋鮮魷魚!煮完之後都非常彈牙煙韌。最尾仲可以燒肉,我哋燒咗牛三寶,牛味濃郁之餘油脂重,鍾意食牛嘅一定唔可以錯過。成個流程用qr code落單,都幾方便,食到最後店家會提醒我哋要嗌埋movenpick 雪糕❤️餐廳仲可以任拎飲品同埋雪糕雪條添。
睇宣傳單張見到原來筲箕灣都有分店,港島既朋友有福了👍🏻

<美饌B雞煲海鮮放題套餐>(美國SRF黑毛和牛)$308