2018-08-10
話說哩間八鍋堂又幾盞鬼,融合火鍋同放題,係中日餐廳。我自己就中意食放題,男朋友又中意打邊爐,哩間野真係我地嘅明智之選!講下佢放題方面,算係多選擇,而且刺身好鮮甜,尤其愛佢嘅三文魚,切得唔會太過厚身,唔會咁易食濟咗,厚薄啱啱好,我真係食唔停口。仲有熟食,雞翼同埋雞肉串真係好好味,等唔切打邊爐嘅野食真係要食住哩啲熟食頂下癮先!火鍋方面都好正!佢哩度最多可以叫四種不同口味嘅湯底,真係唔洗驚有人食辣又有人唔食得辣,一人一口味都仲得!哩度嘅肥牛都係非食不可,肥瘦適中,好正!仲有得叫海鮮!蝦一定要試,非常鮮甜!除咗寫單叫野食之外,佢仲有自助區,可以自己岀去拎丸類菜類,任食!野飲都算係多款式,不過甜品就更岀色!好多cake同雪糕!見到即刻心心眼!尤其係藍莓芝士蛋糕!我最愛呀!下次同一大班朋友食飯真係要黎多次!幾正!
下次同一大班朋友食飯真係要黎多次!幾正!