2023-08-14
呢間CAFE絕對係小編中學既回憶, 以前很喜歡同朋友過黎呢間CAFE食TEA及玩BOARD GAME, 所以今日黎開登打士街, 即刻提議朋友食呢間😊食物質素仍然保持水準!1. 黑松露雜菇意大利飯 ($158) 呢個味同小編之前係英國食既蘑菇意大利飯差不多, 都係一樣咁香同CREAMY 食落RISOTTO飯粒粒分明👍🏻2. 烤雞蘑菇闊條麵 ($138)小編喜歡食闊條麵, 而呢個蘑菇汁幾香濃~3. 芝士西蘭花 ($48)呢個真係大推! 大推!芝士西蘭花岩岩整熱, 上枱時仍然係熱辣辣~入面有勁多芝士汁, 可以浸晒全個西蘭花, 芝士味勁香濃食完西蘭花, 我仲將餘下既芝士汁放於意粉內, 一樣係咁好味😜4. 黑森林MOCHA (跟餐加$23)呢杯都係小編大推既飲品, 朱古力同咖啡味都幾出, 仲有一個幾大球既雪糕, 非常足料😆5. 水果茶 (跟餐加$33)呢個水果茶入面有薄荷葉, 士多啤梨以及火龍果, 沖完一泡可以再加溫水, 入面有得加熱, KEEP住個溫度, 對喉嚨幾舒服味道: 4/5服務: 4/5環境: 4/5性價比: 4/5
1. 黑松露雜菇意大利飯 ($158)
2. 烤雞蘑菇闊條麵 ($138)
小編喜歡食闊條麵, 而呢個蘑菇汁幾香濃~
3. 芝士西蘭花 ($48)
呢個真係大推! 大推!
芝士西蘭花岩岩整熱, 上枱時仍然係熱辣辣~
入面有勁多芝士汁, 可以浸晒全個西蘭花, 芝士味勁香濃
4. 黑森林MOCHA (跟餐加$23)
5. 水果茶 (跟餐加$33)
味道: 4/5
服務: 4/5