1K
2021-07-02 111 浏览
今次黎到旺角既孖啡~~呢間除左有得食野,仲有得玩board game架🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️放假最啱同朋友黎又食又玩😆😆🍱All Day Breakfast $88✨週末都有lunch set menu,價錢由$66起,選擇都幾多~~我就叫左呢個All Day Breakfast😍😍望落好豐富,包括有煙三文魚、薯餅、紐倫堡腸、茄汁焗豆、炒蛋、沙律同牛角酥~~每款味道都唔錯,有水準🤩🤩煙三文魚好肥美,份量都好多!炒蛋就好香牛油同奶味,口感滑身~~牛角酥同薯餅都好香脆,配埋腸仔好邪惡😆😆沙律新鮮,整體都唔錯❤️❤️🍝卡邦尼煙肉意大利粉 $70✨朋友就叫左卡邦尼意粉~~味道好濃郁,口感十分creamy😋😋意粉仲好掛汁,味道甜甜地好開胃~~份量都好多,好抵食👍🏻👍🏻飲品方面,每個餐會配一杯價值$38既飲品~我地就加錢轉左其他特飲🍹🍹分別係西柚梳打(+$6)同芒果梳打(+$6)~~兩杯都正常發揮,飲落好fresh😋😋最鐘意佢裡面有啫喱,口感豐富d~~
今次黎到旺角既孖啡~~
放假最啱同朋友黎又食又玩😆😆

🍱All Day Breakfast $88✨
我就叫左呢個All Day Breakfast😍😍
每款味道都唔錯,有水準🤩🤩
牛角酥同薯餅都好香脆,配埋腸仔好邪惡😆😆
沙律新鮮,整體都唔錯❤️❤️

🍝卡邦尼煙肉意大利粉 $70✨
朋友就叫左卡邦尼意粉~~
味道好濃郁,口感十分creamy😋😋
意粉仲好掛汁,味道甜甜地好開胃~~
份量都好多,好抵食👍🏻👍🏻

分別係西柚梳打(+$6)同芒果梳打(+$6)~~
兩杯都正常發揮,飲落好fresh😋😋
最鐘意佢裡面有啫喱,口感豐富d~~