2022-11-26
食盡旺角之西餐 — Sky726————————————————最近search到旺角呢間西餐經openrice book有折,就book左黎試試啦🤔 上面去發現坐窗邊既女士好多都有精心打扮🤣睇黎係book左個豪華美景四道菜晚餐🤣不過我就單點既過黎🤣🔸 秘製雞軟骨 $88雞軟骨又真係好食過出邊普通嘅雞軟骨, 咬落去爽脆但又juicy,d雞油同佢既秘製調味好好食,點埋黑松露醬更好食😋🔸 慢煮黑毛豬鞍扒配意大利 黑醋汁及牛肝菌醬 $188以前食西餐鍾意叫牛扒, 但慢慢發現慢煮嘅豬鞍扒一般水準都唔會差,而且更好食, 呢個豬鞍扒入面有淡淡粉紅色, 煮得啱啱好,一啲都唔嚡😋😋推薦🔸 香蒜鴨肉紅菜頭扁意粉 $188因為想食健康d,就叫左紅菜頭,男朋友本身好驚唔好食🤣, 佢以為係一條條紅菜頭撈埋啲意粉, 但其實係紅菜頭打成蓉 ,煮得好勻, 加埋一條條嘅鴨肉, 係一個配搭幾好又好味嘅健康扁意粉😋💭Overall comment:地方唔算太大,所以環境幾清靜, 依家已經佈置咗聖誕裝飾啦,幾岩約會😉🍽食物: 7.5/10🌌環境: 7.5/10👔服務: 7.5/10🎖CP值: 7/10
————————————————
🔸 秘製雞軟骨 $88