2021-03-19 49 浏览
今次就嚟到旺角嘅打卡餐廳,平日夜晚八點嚟到要等一陣位,但好快就可以有一個舒舒服服嘅位嘆番個晚餐🤫餐廳裝修好有心思,好有feel,啱晒朋友、情侶坐喺度好好咁傾偈🥰牛油梨龍蝦肉配有機藜麥沙拉跟蛋白卷 $98夜晚就梗係想食light啲~叫返個沙律做晚餐就一流,不過圖片中都睇到份量唔多,如果你係一個細食嘅人都未必夠飽🤪但呢一個菜式我真係好鍾意!藜麥沙律有酸酸甜甜嘅醬汁,沙律就唔會係一道令人受苦嘅菜,咁當然如果你要好健康嘅話,加醬汁嘅沙律就唔會係一個好嘅選擇🥲講返個蛋白卷其實都唔太特別,就係一件煎蛋白卷成嘅餅,我會當佢係一個補充蛋白質嘅食物😗最後就係成個菜嘅重點,牛油梨龍蝦肉!一層牛油果蓉蓋起龍蝦肉上面,龍蝦肉肉質彈牙,份量都算多,食起上嚟好滿足,同牛油果一齊食都好夾🥰整體來講係一個好fresh嘅餐點,啱晒啲要出街食飯但又想食light啲既人☺️吉列魚柳配薯條 $88嘗試只食健康野但失敗了~吉列魚柳嘅水平中規中矩、正常發揮,唔係必食嘅菜式😗

牛油梨龍蝦肉配有機藜麥沙拉跟蛋白卷 $98

吉列魚柳配薯條 $88