❤️旺角 茶聊🐷今日門口已經好有驚喜🎉有一個充滿花花世界氣息既電話亭🌸 岩哂女仔去打打卡喲~📸 食物款式眾多,質素都頗高質,賣相又吸睛,無限心心眼😍😍真心值得一試吖😊 店員們熱情有禮,值得一讚吖☺️👅鹹蛋黃烤鳳尾蝦漢堡配凱撒沙律及薯條 $158▪︎最新鳥籠造型🐦好特別吖😍 Burger既配搭頗新穎喲🤗 爽彈既鳳尾蝦🦐 配上Juicy 芝士牛肉漢堡扒🐮 加埋生菜蕃茄一齊食就即刻Refreshing 哂啦🍅🥬😚 👅髒髒紫薯鮮奶沙冰🍠髒髒黑糖珍珠鮮奶$44▪︎兩杯賣相都靚到無法抗拒😍😍 一定要幫佢地影番個特寫!!📸 味道方面,個人超推薦飲髒髒黑糖珍珠鮮奶🥛🍡 黑糖味濃郁但不甜膩🍯 珍珠口感QQ🍡牛奶味道亦非常濃厚🥛 面層仲鋪滿左大量可可粉🍫 越邪惡越幸福越快樂喲😈👻😍😍👅脆薯海鹽焦糖芝士梳乎厘🥞 $88▪︎甜品擺盤幾靚靚吖~ 梳乎厘班戟好動L好可愛吖,忍唔住甜笑左幾下🥰🤣 班戟入口鬆軟,有點輕飄飄的感覺,頗不錯喲~但如果有更多焦糖芝士就更好啦🤤🧀因為我係一個超級芝士奶蓋控😝👅輕煎北海道刺身帶子水牛芝士汁手工墨魚麵$138▪︎帶子厚身,煎得恰到好處👌👍 水牛芝士汁超級濃郁超級Creamy🧀🧀📢𝙎𝙒𝙄𝙋𝙀
❤️旺角 茶聊

👅鹹蛋黃烤鳳尾蝦漢堡配凱撒沙律及薯條 $158

👅髒髒紫薯鮮奶沙冰🍠髒髒黑糖珍珠鮮奶$44

👅脆薯海鹽焦糖芝士梳乎厘🥞 $88

👅輕煎北海道刺身帶子水牛芝士汁手工墨魚麵$138

📢𝙎𝙒𝙄𝙋𝙀 𝙁𝙊𝙍 𝙈𝙊𝙍𝙀❗❗
💕#reneemk

#mk#茶聊#tea#therapy#sweet#relax#chill#happy#photos#hk#hkfoodie#hkeats#hkig#hkfoodie#foodporn#香港#work
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ #food #foodie#eat #around #the #world#is#my #ultimate #goal #kol#pig#UBlogger