成日係旺角行街都會經過哩間「90𝚜 𝙻𝚊𝚣𝚢」,黎到反而見到一班好有活力嘅年青店員,一啲都唔lazy😁餐廳環境唔錯,分左右兩邊,今日被安排係右邊角落嘅位置,寧靜舒適,沙發🛋️上面仲有幾個箍臣,比人感覺好relax☺️《 你諗啦 𝙽𝚘 𝙸𝚍𝚎𝚊 》$58 4 / 5充滿玩味嘅菜名🤪份量算係一個lady size嘅全日早餐,炒蛋好滑溜,不過最鍾意嘅都係佢嘅窩夫🧇!蛋味特別香,口感鬆軟,而且甜而不漏😋 配搭埋茄汁豆同腸仔,好滿足😎 唯一不足嘅係野食唔夠熱,好快已經得微溫🤨《香辣蒜片蜆肉意粉🍝》 $65 3 / 5香氣有,炒得唔油夠乾身👍🏻擺盤顏色鮮艷,但食落味道就好淡,辣度亦欠奉🤨蜆肉份量正常,但都係好淡嘅味道,由於無醬汁嘅關係,成個意粉都好寡🙈🙈🙈建議叫番啲有sauce嘅穩陣啲😜套餐飲品叫左杯熱紅棗茶🫖同凍朱古力🍫朱古力可可味出,唔會好甜👍🏻整體不過不失,係歇一歇腳嘅好選擇👍🏻

《 你諗啦 𝙽𝚘 𝙸𝚍𝚎𝚊 》$58 4 / 5

《香辣蒜片蜆肉意粉🍝》 $65 3 / 5