2023-05-13 351 浏览
听左村爷爷既人气龙虾泡汤饭好耐架喇,听讲出名又平又大份,今日一于打头阵试下🫣1. 极上海鲜龙虾汤泡米线 (4.6/5) $78哇,呢碗野真系不得了🫢上菜时我心谂,我俾$78咋㖞,有咁大碗铺满海鲜既面?! 的确我无眼花,系有一只龙虾头,一只鲜海大大粒带子,4只青口,半碗面份量既蚬,同埋一碟油菜份量既生菜...全部都好鲜味!!!😍 而个龙虾汤底鲜甜到呢,小编食每一啖都一定要饮一啖汤🤖最后小编输了...好好味但无肚再食落去,食剩左好多蚬同米线😩2. 花胶螺头鸡煲 (4.3/5) $68唔好讲笑,个鸡煲真系有成半只鸡系到🤩餐厅仲预备埋手套俾你自己手撕鸡🤟撕出喛既鸡肉根本上就可以送成碗饭有余🙀肉质一d都唔鞋口,鸡油香都保持得好好👍 而个另一主角,个汤都好有鸡味,仲有花胶食tim,好有酒楼水准😜地点:系油麻地站A1出口,3分钟得到! 见到人龙就见到村爷爷存喇🤙环境:座位唔逼👐 如果两张四人枱位置较近,会有块黑布相隔,保持私隐度🫰价钱:真系抵到喊,每样野都特大份又足料,好惊食到村爷爷蚀本执笠👀服务:店员效率好高,态度良好😃

1. 极上海鲜龙虾汤泡米线 (4.6/5) $78
极上海鲜龙虾汤泡米线

2. 花胶螺头鸡煲 (4.3/5) $68
花胶螺头鸡煲

地点:

环境:

价钱:
真系抵到喊,每样野都特大份又足料,好惊食到村爷爷蚀本执笠👀

服务:
店员效率好高,态度良好😃
等候时间
10 分钟 (堂食)
极上海鲜龙虾汤泡米线
花胶螺头鸡煲