2020-03-04 108 浏览
我大約1年前來過,當時我在想,如果呢間有放題就好啦。結果今日再去,我的願望實現了!當時無放題,好似都無set,我又想食韓燒,一片牛肉成百蚊所以都有少少心痛,不過記得質素好好。今次因為一週年,推出$248任食韓燒呀finally! 有不用肉類,而且牛肉有不同部位,全部都是新鮮靚肉,食不出有冰鮮味。.所有肉類、沙律、飯、薯條及梳打汽水都是任飲任食。而且每人還送一客芝士,放上爐到燒,熱熔之後就變流心芝士可以用來沾薯條食。邪惡又吸引。沙律及飯都不是hea交貨的。.一開始是上晒所有肉類,包括牛後腹、牛板腱、一口牛、牛舌、豬仔骨、豬頸肉及雞肉。其實豬仔骨意外地好食,肉質嫩嫩地牆料又入味。不過回本之最,就當然是D 牛板腱及F牛後腹。我就淨encore D&F 哈哈,兩個都香牛肉味、juicy。這裏標榜的是無煙韓燒,這是我去過第一間真正做到無煙的韓燒店,食完之後身上面也沒有一陣陣臭味。通常其他店是在爐上上面放一個抽煙的吸氣管,而這裏的做法是在爐底下抽走煙,做法徹底。.食咁多肉都會口乾乾地,幸好梳打汁任飲。抵讚梳打汁好足汁,見到有果粒,清新自然。.當然$248不是旺角最平的韓燒,不過如果要計上在朗豪坊這

所有肉類、沙律、飯、薯條及梳打汽水都是任飲任食。

沙律及飯都不是hea交貨的。

當然$248不是旺角最平的韓燒,不過如果要計上在朗豪坊這種大商場、坐得舒服唔迫、又新鮮靚牛,Lab 10是個好選擇。