296
等级4
903
2023-01-02 37 浏览
粗店燒烤 (旺角).串燒店當道,係旺角大街都多左間應該係新開串燒店。好搞笑呀一入去就比佢用麻繩掛天花嘅紙巾覺得好有趣🤭🤭.▪️藤椒魚皮▪️.魚皮間直係我倆食小食常叫,除左粥店串燒店依家都多左。呢到勁麻,魚皮夠凍夠兼爽脆.▪️烤方包▪️.有煉奶就係皇道(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 烤過嘅方包加芝麻同煉奶正(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎).▪️娃娃菜•燒翠玉瓜·粟米·炸鰻頭▪️.燒娃娃菜得三條,不過好惹味,翠玉瓜燒嘅好似特別juicy💜 粟米甜,炸鰻頭同樣係煙奶芝麻🤭.▪️燒扇貝·雞軟骨·烤魷魚🦑·韭菜▪️.扇貝個汁非常惹味,雞軟骨兩串起,魷魚個人覺得有啲韌,韭菜叫左兩串先夠食!.▪️燒茄子🍆·珍寶蟹柳▪️.燒茄子充滿蒜同葱粒,我地仲食到呢到好似仲落左啲酸菜粒!珍寶蟹柳勁大條💚.▪️錫紙娃娃菜·雞骨腸▪️.錫紙娃娃菜個蒜味特濃,雞骨腸比較少串燒店有!.📌 粗店燒烤 (旺角)旺角豉油街60-104號XX Arcade地下AB號舖.環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
更多
粗店燒烤 (旺角)
4 浏览

3 浏览

▪️燒扇貝·雞軟骨·烤魷魚🦑·韭菜▪️
3 浏览

▪️燒茄子🍆·珍寶蟹柳▪️
燒茄子充滿蒜同葱粒,我地仲食到呢到好似仲落左啲酸菜粒!
珍寶蟹柳勁大條💚
2 浏览

▪️錫紙娃娃菜·雞骨腸▪️
錫紙娃娃菜個蒜味特濃,雞骨腸比較少串燒店有!
📌 粗店燒烤 (旺角)
旺角豉油街60-104號XX Arcade地下AB號舖
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️