早2日同呀囡行經旺角,向遠處聞到好鬼香好鬼濃烈既蛋糕麵包香甜味道,呀囡即時反應:「呀媽我好肚餓呀,我要食嘢。」😂 誰不知行多2步就見到 @shakeit.hk ,原來係新開左一間主打奶昔同窩夫小店,就係佢哋窩夫🧇既香氣吸引左我哋。我哋點咗👇🏾🍌地捫香蕉奶昔 $45 Topping + Oreo 凍冰冰嘅香蕉奶昔口感綿密滑順,入口即化,新鮮又好味,配埋Oreo,Perfect🤤🇹🇭泰國金枕頭榴槤奶昔 $75Topping + Sago 呢個真係不得了,榴槤控一定一定好鍾意😍呢杯泰國金枕頭榴槤奶昔,就好似奶昔界的教主一樣,濃郁的奶味和香甜的榴槤在口中糅合,一股迷人的香氣瞬間籠罩你的味蕾。滑嫩的口感配上榴槤的濃烈風味,簡直是絕配,讓你的舌尖感受到極致的幸福。*佢哋嘅Milkshake係用新鮮生果+鮮牛奶製作,仲寫到明唔加冰溝水,每一杯都包一款topping;Milkshake除左新鮮生果味道,佢哋仲有朱古力/茶啡等等口味選擇。🧇朱古力🍫卡士達窩夫 $35🧇紐西蘭奇異果🥝蜂蜜🍯窩夫 $50窩夫啊,就係一個讓你吃了停唔住口嘅甜點😋@shakeit.hk窩夫係即叫即做,啱啱出爐嘅窩夫,外脆內軟,

我哋點咗👇🏾
🍌地捫香蕉奶昔 $45
Topping + Oreo

🇹🇭泰國金枕頭榴槤奶昔 $75
Topping + Sago
呢個真係不得了,榴槤控一定一定好鍾意😍

🧇朱古力🍫卡士達窩夫 $35
🧇紐西蘭奇異果🥝蜂蜜🍯窩夫 $50
窩夫啊,就係一個讓你吃了停唔住口嘅甜點😋
@shakeit.hk窩夫係即叫即做,啱啱出爐嘅窩夫,外脆內軟,香氣四溢,加上各種配料,例如新鮮水果、巧克力、蜂蜜醬等等,食每一口都是有不同的驚喜。
朱古力配卡士達,小朋友好快KO左,而另一款奇異果蜂蜜,酸酸甜甜好開胃,好啱呢個夏天食。

⭐️⭐️⭐️店舖優惠⭐️⭐️⭐️
由即日起到8月18日做緊第二杯半價優惠,大家唔好錯過啦🤩