餐厅: 牛角Buffet (雅蘭中心)
资讯:

一行三人食dinner buffet,加左$28任飲啤酒,到2010 last order我地叫多3杯啤酒,到2040仲未來,瘦女侍應冷淡串我地話:「我見你仲有半杯,驚你地飲唔到所以無落。」我地即係在她面前飲晒叫她落,仲超串話:「你地真係飲到先好叫,飲唔到唔好叫!」真係超掃興,珍惜食物可貴,但飲唔飲到我地識衡量,公司出晒menu同promotion職員唔願跟又串客飲唔到,為左慳少少啤酒而損失客人同被bad mouth,連鎖品牌真係成日比poor frontline staff累!係咪公司想統一做promotion任飲$28但人地未飲完就唔比落?要前線同事批判客人酒量先比叫?講真,我order後成幾個字先到都飲完啦,限時再加限量?