招聘中
$18,500-$25,500
月薪
依一间餐厅个名好盏鬼一直都想试下,然后终于揾到机会试lu☺️💚朱古力牛排沙律💚💵$148牛排似系慢煮牛排,食落好腍好juicy,够牛味,好食😋沙律就系啲生菜加莓类,配上黑醋dressing,食落都好fresh~唔错☺️💜冬荫公大虾比萨💜💵$138依个pizza真系好惹味🥰冬荫公味好出好食,唔会辣😍pizza边边系我钟意嘅脆度,似饼干嘅脆😋pizza中间似系用咗蕃薯蓉舖底,特别得嚟有几夹几好食😳大虾🍤分类唔少,而且食落都好弹牙,推荐~🧡亲手煮的山楂苹果茶🧡💵$46入落去酸酸甜甜,好够味,山楂味都好出~不过饮到咁上下可能会觉得太甜,可以加水沟淡啲😂💙木瓜蜂蜜花椒奶昔💙💵$58依间餐厅嘅奶昔好多口味都好特别😍仲可以免费加奶盖🥰饮落主要味道木瓜奶昔,加上有少少花椒嘅香气味道,完全唔会辣,甜度亦都啱啱好~一啲都唔伏,而且好盖都整得唔错,系偏咸嘅奶盖,够芝士味☺️值得一试~💕overall💕睇得出餐厅装修同menu花咗唔少心思,都系行妈X地风格~食物质素唔错,想同朋友出旺角谂唔到食咩好嘅话可以考虑下~

💚朱古力牛排沙律💚
💵$148