2023-01-07 32 浏览
🍴粗店燒烤@旺角🍴 冬天除咗打邊爐,小編就最鍾意同三五知己一齊食串燒,熱熱鬧鬧最開心!今次介紹呢間旺角新開嘅串燒店,夠晒惹味!食物質素都好高!--------------- 餐廳有肉類、海鮮同埋蔬菜俾大家任揀,其中一個特色就係佢哋蒜蓉特別多,好多款式都有香濃嘅孜然粉。小編就揀咗以下款式:🟠肉類小編試咗羊肉串,完全唔騷,亦都好多肉汁!牛肉串同埋雞軟骨都值得大家一試!😍🔵海鮮小編最推介佢哋嘅海鮮,好抵食又新鮮!烤生蠔、海中蝦、秋刀魚都係好味又抵食之選!😋🟢蔬菜蔬菜方便,配合調味料一齊燒,味道亦非常出色!茄子、韭菜、粟米同燒菠蘿都好惹味!👍🏻. 餐廳仲有一個好細心嘅舉動,大部份串燒都會放喺保溫pan上面,唔使驚傾偈嘅時候食物會凍晒😍我哋2個人每人食咗$250左右,下次會約埋其他朋友一齊試😄.
🍴粗店燒烤@旺角🍴

---------------