2022-08-28
好耐冇出街打邊爐 記得朋友推介過呢間邊爐放題 話抵食 就試試佢~仲要唔要和牛放題~性價比都幾高😎因為六點幾就去左食所以唔洗等位 不過食食下都多人食 所以記得要book位呢間係主打和牛,唔同部位嘅牛牛牛都食到😍所以今次就冇揀雞煲 我地揀左四川紅麻辣鍋同蕃茄羅宋湯 兩個湯底都好濃郁 不過最驚嚇係估唔到咁多辣椒😂 我地兩個都唔係太食得辣 所以都舀起左好多辣椒 但我地都鐘意佢呢種麻辣 入口唔會勁辣 但後勁有啲麻 幾正最surprise 係佢嘅牛😍一黎就係每款都有 之後再剔紙嗌 同埋每款牛都有個牌 方便自己再嗌邊款牛 我地最鐘意係佢嘅澳洲M7和牛 牛味好重 食落都好嫩 牛脷片都好正 重牛味 食第一盤都已經飽飽地 岩哂肉食大王🤪因為我地主打食牛 所以都冇乜點食其他配料 但都多選擇 菜 丸 麵類都有 響玲😋甜品有唔同味嘅雪糕 我地試左香芋 薄荷 豆腐同芒果 每款都唔會好甜 感覺都健康啲🤣 最鐘意係香芋味😍 好香濃 同埋個質感有輕微似gelato😂 推介呢間俾鐘意食牛嘅人 因為性價比幾高 雖然係放題 但牛嘅質素都偏高