2022-09-23
香港真係好多放題店,有火鍋放題、燒肉放題同日式放題,一個價錢任飲任食好抵,今日放工同朋友去左旺角廣華街既串Grill食串燒放題,120分鐘任飲任食,用左一部自轉既燒烤爐,就咁放啲串燒去個爐再按照menu上提供既時間燒就食得,好方便~120分鐘和你燒放題 (Happy Hour價 $208)⭐️肉類⭐️肉類方面都好多選擇,牛肉有M5和牛牛柳、牛西冷同牛舌,豬肉就有美國豬肩胛、豬肉眼同豬五花,仲有雞肉同羊肉。朋友唔食牛所以我地主力食豬肉,美國豬肩胛經過燒烤之後除去多餘油脂,食落就更加甘香,食多幾串都唔怕,豬大腸都處理得幾乾淨,跟住指示既時間燒,皮脆內軟唔會有怪味,正,推介大家要試下雞皮同雞翼,雞皮燒到剛剛好,脆卜卜咬落似薯片,雞翼肉質嫩滑多汁,又係要瘋狂點多幾串⭐️蔬菜⭐️食左咁多款肉係時候食返啲菜平衡返,我地就揀左翠玉瓜同雞髀菇,翠玉瓜燒到金黃色,口感爽脆多汁,雞髀菇燒過之後仲保持到水份,加埋少少調味粉一齊燒就最正⭐️飲品⭐️飲品方面有兩個飲品櫃可以自取,種類都幾多,有汽水、烏龍茶、OOHA、樽裝涼茶同豆漿等等,總有一款合你心水~⭐️甜品⭐️以前同朋友去BBQ一定會買定包棉花糖去燒,見到呢度都有即刻要叫
120分鐘和你燒放題 (Happy Hour價 $208)
⭐️肉類⭐️
⭐️蔬菜⭐️
⭐️飲品⭐️
⭐️甜品⭐️
以前同朋友去BBQ一定會買定包棉花糖去燒,見到呢度都有即刻要叫返兩串先,棉花糖燒到外層微微金黃色,外脆內軟,仲有一口size既雞蛋仔可以過口癮,正呀,記得留肚食埋杯Haagen-Dazs 雪糕先走呀,我地就揀咗蜜瓜同朱古力,超滿足既晚餐~