2023-09-06
📍御滿屋日本料理🔍 旺角彌敦道655號胡社生行1樓御滿屋日本料理係一間性價比高,價格實惠,款式齊全,而且質量很好嘅放題~令人驚喜嘅係多年未食,佢地水準依然如此出色,最鍾意食佢地嘅小龍蝦🦞小龍蝦開始吃嘅時候辣味唔算太強,但隨著吃嘅越多,辣味越來越重,讓人停不下口!🤤🤤而且小龍蝦非常新鮮,口感彈牙,睇到隔壁台一輪又一輪咁嗌,我都決定食多幾轉🤭另外,刺身最重要嘅係新鮮度,由於呢度客人眾多,食物上菜好快,所以唔洗擔心唔新鮮嘅問題。而且每一件刺身都切得很肥美,入口令人滿足。燒物炸物都不錯,食物大件,食材尚算新鮮~呢度甜品選擇都豐富,而且提供自助吧台,有冷盤供應。仲有令我驚喜嘅係飲品選擇,除佐一般罐裝飲品外,仲提供清酒和梅酒,非常吸引人!雪條和雪糕種類都頗多,最後食返杯就大完結😬
📍御滿屋日本料理
🔍 旺角彌敦道655號胡社生行1樓
雪條和雪糕種類都頗多,最後食返杯就大完結😬