2023-03-28
原來旺角有一間日式燒肉店仲要係幾抵食🤭就算係和牛都唔洗超過$100一碟😲如果食豬同雞仲要再抵啲!🔺和牛壽喜燒$88呢個係必叫❤️和牛係店員即場燒的再有壽喜燒汁同生蛋撈埋上🤤再配上白飯真好好食🤭牛肉仲要好淋,超級推!!!!!!🔺免治和牛多士$88見到和牛多士就叫咗了😍但有少少失望~多士好脆而和牛嘅炸皮就有點厚口感都有少少奇怪🤔但配上黑松露醬汁都係不得的😙多士都幾大份下好飽肚😳🔺鹽蔥火炙和牛$88食完和牛壽喜燒就唸住試多一個🤭同樣係店員即場燒嘅,但今次就冇燒得咁熟😝牛肉係包住蔥💚口感好好但個人都係鐘意壽喜燒多啲😎🥩牛肉食咗太多款牛肉唔逐一介紹了😹每一款都好食嘅!就講最推介嘅🤭最推係和牛沙巴當,牛味偏濃同好淋😚而其他牛肉都幾好食,唔會覺得老✨因為係和牛關係所以拍會少膩但配上泡菜($15)同生菜($28)真係不得了💦➡️薄切牛舌$28➡️汁燒和牛五花$62➡️汁燒和牛三角腩$98➡️和牛沙巴當 $98➡️和牛降霜•赤身盛 $88➡️黑毛和牛小扒 $78🔺CP雞軟骨 $38雞軟骨頗大粒同脆嘅,正正常常😗🔺味淋魚乾 $38呢想小食好正🥰朋友同我都係唔停口仲要叫多咗一碟黎食😂魚乾偏乾但好有咬口而且加埋調味好好食🤩
🔺和牛壽喜燒$88
➡️和牛沙巴當 $98
➡️和牛降霜•赤身盛 $88
➡️黑毛和牛小扒 $78
🔺CP雞軟骨 $38
雞軟骨頗大粒同脆嘅,正正常常😗
🔺味淋魚乾 $38
呢想小食好正🥰朋友同我都係唔停口仲要叫多咗一碟黎食😂魚乾偏乾但好有咬口而且加埋調味好好食🤩可以選擇點唔點沙律醬食但單食已經好夠味😆推!
🔺黑糖菠蘿🍍$18
菠蘿上面有燒過嘅焦糖係脆身配埋菠蘿係超夾😍而菠蘿都好甜,食咗咁多肉可以解滯😌
🔺日式檸檬茶$22
🔺冷泡白桃茶$12