2022-08-06
# #旺角 🤔一般平價放題性價比都唔會超高, 今次終於讓我遇到了! HK$198/人, 任飲任食兩小時, 🥩究極和牛放題, 抵! 店面不大, 未到7時已滿座, 好彩我有訂座習慣! 🐄來個簡單的潮汕牛骨湯, 店員便送上一大盤牛肉拼盤! 試試自己最愛那款再用點餐紙點選牛肉! 🥩好喜愛有小牌表示牛肉名稱, 唔會食緊邊款都唔知! 一級肥牛、封門柳、澳洲M7和牛、澳洲和牛金錢展、牛板腱、安格斯牛肩胛、牛脷片、鮮牛肉等! 牛肉質素高, 有肉味, 肥瘦均勻, 無筋唔靭, 超讚! 🥬醬料、厚切午餐肉、蟹柳、腸、牛栢葉、菇、瓜、菜、麵、響鈴等均為自助! 特別的有鵝腸及大腸, 無臭味亦唔靭, 爽口彈牙, 讚! 🤤醬料必試 “秘制油碟”! 🍦甜點方面有雪糕, 超多味道選擇!
🤤醬料必試 “秘制油碟”!
🍦甜點方面有雪糕, 超多味道選擇!